miercuri, 14 septembrie 2011

Detectivul Basescu povesteste despre smecherelile Bechtelului

Esti genial, m-ai lasat fara cuvinte! Daca presedintele Romaniei nu-mi spunea ca Bechtel a furat, muream prost. Acum serios, cine s-ar fi gandit ca un presedinte poate fi atat de inspirat?

"Construiam cea mai scumpa autostrada din lume, intr-un contract in care ambii parteneri au vrut sa fure. Da?! Un contract care s-a atribuit fara licitatie. Statul roman nu putea sa accepte la nesfarsit, fie ea si o firma mare, sa plateasca cu 19, 20, 30 de milioane de euro km de autostrada", a spus Basescu, citat de Realitatea TV.
Ia sa vedem, ce am realizat noi pana acum... 53 km de autostrada pe ruta Turda-Gilau, pe care nu circula nici naiba, fiindca duce din nicaieri spre nicaieri iar in timp ce un kilometru de autostrada de ses nu ar trebui sa coste mai mult de 5 milioane de euro ai nostri s-au dat destepti si au dat 30 de milioane de euro :). Tipic romanesc. In sfarsit a venit detectivul Basescu sa faca lumina in acest caz fara precedent. Deh, cand este criza nu-s bani, si cand nu-s bani probabil ca-si zic si ei: "Mai, de ce banii aia sa-i fure americanii, de ce sa nu-i furam noi?". Uite, o gandire pe care o aplaud, macar sa se imbogateasca romani pe spatele romanilor, ar fi culmea sa ne mai fure si strainii pe vremuri de criza.
Asteptam cu multa incredere si interes constructia intregii autostrazi Transilvania, care sa ne aduca mai aproape de Europa si nu in ultimul rand mai aproape de cei dragi din Romania! Sa traim bine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu